ΤΕΝΤΕΣ & ΣΚΙΑΣΤΡΑ Β.Η.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η εταιρεία Τέντες Γεωργόπουλος αναλαμβάνει την τοποθέτηση, αντικατάσταση και επισκευή τεντών στο χώρο σας. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές λύσεις για το διαμέρισμα ή το μπαλκόνι του εξοχικού σας, τη βεράντα, ή τον κήπο σας αλλά και για την επιχείρησή σας, την πρόσοψη του καταστήματος σας, τον κήπο ή το πεζοδρόμιο και τον ακάλυπτο χώρο.

fav_icon

Τοποθέτηση
Τέντας

Θέτουμε τις σωστές ερωτήσεις, για να κατανοήσουμε τα θέλω και τις ανάγκες σας. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τέντας για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού ή του κατάστηματός σας, προσανατολισμένοι στις λύσεις που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το χώρο σε ένα αξέχαστο μέρος.

Ειδικευόμαστε στον προσαρμοσμένο σχεδιασμό και έχουμε μετατρέψει τις ιδέες των τεντών σε πραγματικότητα.

georgopoulos-topothetisii-tentas
georgopoulos-antikatastasi-tentas-
antikatastasi-tentas-icon

Αντικατάσταση
Τέντας

Οι τέντες σας παρουσιάζουν σημεία φθοράς; Έχετε δει σε πολλά σημεία της τέντας σας τρύπες; Ανεξάρτητα από πού είχατε αγοράσει τις τέντες σας, αναλαμβάνουμε την αντικατάστασή τους και εγγυόμαστε για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. 

Η ομάδα μας θα αντικαταστήσει την τέντα σας, γρήγορα και εύκολα σε χρόνο μηδέν! Σας βοηθάμε, ώστε να βρείτε τις λύσεις που ταιριάζουν στην δική σας περίπτωση.

episkeuii-tentas-icon

Επισκευή
Τέντας

Αναλαμβάνουμε το ράψιμο του υφάσματος της τέντας σας, εφόσον είναι δυνατόν (εξαρτάται από την κατάσταση του τεντόπανου, τα σκισίματα κλπ) σε 2-3 ημέρες από τη στιγμή που θα γίνει η αφαίρεση.

Πλύσιμο του Υφάσματος,  εάν το επιθυμεί ο Πελάτης, σε συνδυασμό με την επισκευή για να αφαιρέσουμε σκόνες, καυσαέρια, κουτσουλιές κ.λ.π με τη χρήση βιολογικών υγρών, ώστε να αφαιρεθούν όλες οι βρωμιές και να μείνουν ανέπαφες οι μεμβράνες προστασίας UV και αδιαβροχοποίησης. Απαιτούμενος χρόνος 2-3 ημέρες.

Επισκευή Μοτέρ & αυτοματισμών, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά σε 4-5 ημέρες από τη στιγμή που θα γίνει αφαίρεση.

Αντικατάσταση φθαρμένων εξαρτημάτων  από σκουριά ή καταστροφή με αντίστοιχα καινούρια του ίδιου τύπου και προδιαγραφών.

georgopoulos-episkeui-tentas

Τέντες Μπαλκονιού - Βεράντας

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών μας επιτρέπει να καλύπτουμε κάθε είδους ανάγκες, όσον αφορά την αρχιτεκτονική, την επιλογή προϊόντων, την ποιότητα, την τεχνική εγκατάσταση και τον προϋπολογισμό σας. Διαθέτουμε αρκετούς τύπους τέντας και πέργκολας, από τις πιο παραδοσιακές και οικονομικές λύσεις μέχρι τις πιο σύγχρονές βιοκλιματικές πέργκολες.

ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ & ΚΑΘΕΤΕΣ ΡΙΝΤΟ ΜΕ ΓΑΝΤΖΟΥΣ

tentes-kathetes-me-gatzous-georgopoulos

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε σκιά στο σπίτι σας ή στο γραφείο σας, αυτές οι μόνιμες σταθερές τέντες είναι ιδανικές για το σπίτι σας στην Αθήνα. Είναι αποδεδειγμένα ότι αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου, ενάντια σε σχεδόν κάθε είδους δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο του υφάσματος που επιιθυμείτε, ώστε να ομορφύνετε το εσωτερικό της βεράντας σας. Με τις κάθετες πλαϊνές τέντες μπορείτε να ενισχύσετε την ιδιωτικότητα και την προστασία, εάν χρειάζεται.

Εκτός από την κάλυψη απ΄τους γείτονές σας προστατεύει από τον ήλιο ή τη βροχή ή και το μέτριο αέρα.

Μπορεί να είναι από τεντόπανο ή ζελατίνα ή PVC. Διατίθεται χειροκίνητη ή με μοτέρ. Ιδανική για μπαλκόνια, βεράντες ή επιχειρήσεις.

ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ

Οι τέντες με βραχίονες είναι μια εύκολη πρακτική και οικονομική λύση για το μπαλκόνι σας ή τη βεράντα σας. Επίσης, είναι ιδανική λύση για εξωτερικούς χώρους καταστημάτων. Δεν απαιτεί στήριξη στο έδαφος ή στα κάγκελα του μπαλκονιού, οπότε είναι αρκετά κομψό, πρακτικό και δεν περιορίζει την ορατότητα. 

Οι βραχίονες κατασκευάζονται από προφίλ ηλεκτροστατικά  προ βαμμένου αλουμίνιου για ελαφρά και κομψή κατασκευή που δεν οξειδώνεται. Το πλάτος της τέντας κυμαίνεται από 1,50μ έως 4,00μ.

Ανάλογα με το πλάτος της κατασκευής, τη χρήση και τις καιρικές συνθήκες διατίθεται από ελαφρά έως και υπέρ βαρέως τύπου κατασκευή.

Ανάλογα με την προτίμησή σας μπορεί λειτουργεί χειροκίνητα ή και αυτόματα (με ηλεκτρικό μοτέρ).

ΤΕΝΤΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΙΝΑΣ - ΚΑΣΕΤΑΣ

Είναι τέντες με βραχίονες με τα ίδια χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα με τις απλές τέντες με βραχίονες.

Έχουν ένα ακόμη πλεονέκτημα. Διαθέτουν μια κασέτα (που είναι γνωστή και ως κασετίνα ή κασονέτο) στην περιοχή που στηρίζονται στον τοίχο. 

Όταν μαζεύεται η τέντα και κλείνουν οι βραχίονες, μπαίνουν μέσα στην κασέτα και γίνονται αθέατα. Είναι ορατή μόνο η κασέτα και η όλη κατασκευή είναι κομψή και όμορφη.

Ταυτόχρονα προστατεύεται το τεντόπανο και τα εξαρτήματα της τέντας από τον ήλιο ή τη σκόνη ή το νερό.

Το υλικό κατασκευής της κασέτας είναι και αυτό  από προφίλ ηλεκτροστατικά προ βαμμένου αλουμίνιου.

ΤΕΝΤΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΟΝΕΤΟ RIDO

Πρόκειται για το πλέον πρακτικό κάθετο σύστημα σκίασης. Αποτελείται από κασέτα στην οποία τυλίγεται το πανί και προστατεύεται. Παράλληλα με ειδικό μηχανισμό ρολάρει για να προστατέψει το χώρο σας από τον μέτριο άνεμο και τη βροχή και ασφαλίζεται στο κάτω μέρος.

Εφαρμόζεται τεντόπανο ή ζελατίνα και λειτουργεί χειροκίνητα ή και αυτόματα με μοτέρ.

ΚΑΘΕΤΗ ΤΕΝΤΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑ

Η ζελατίνα είναι μια υπέροχη λύση για να διατηρήσετε μια καλή θερμοκρασία στο χώρο σας είτε πρόκειται για ζέστη είτε για κρύο. Συνήθως χρησιμεύουν σε καταστήματα που θέλουν να κλείσουν τον υπαίθριο χώρο τους και να δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα και τους χειμερινούς μήνες. 

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί ζελατίνες με UV προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, υψηλής ποιότητας που αντέχουν στον χρόνο. Ανάλογα τις ανάγκες σας μπορούμε να εντάξουμε έναν αυτόματο μηχανισμό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΠΟΤΙΝΑ

Αποτελεί ιδανική λύση για προστασία από τον ήλιο και τη βροχή παραθύρων, εισόδων, βιτρινών καταστημάτων κλπ. Είναι όμορφες και κομψές, δε χρειάζονται στήριξη στο έδαφος ή στα κάγκελα του μπαλκονιού και μπορούν να είναι σταθερές αλλά και να ανοιγοκλείνουν χειροκίνητα ή αυτόματα με μοτέρ. Ο σκελετός τους είναι από προ βαμμένο αλουμίνιο.

ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΡΙΔΕΣ

Είναι η τέντα που είχαμε συνηθίσει παλαιότερα. Έχει μεταλλικό σκελετό (αντηρίδες) που στηρίζεται στο μπαλκόνι και τα κάγκελα ή το έδαφος. Το Ύφασμα Σκίασης στηρίζεται σε οριζόντιο σωλήνα που σύρεται στις αντηρίδες και τυλίγεται στο πάνω μέρος σε σωλήνα που στηρίζεται στο πάνω μέρος του μπαλκονιού. Για το μάζεμα-άπλωμα της τέντας φροντίζει ένας μηχανισμός χειροκίνητος (μανιβέλα) ή ηλεκτροκίνητο μοτέρ.

Το βασικό πλεονέκτημα που έχουν οι τέντες με αντιρίδες είναι η οικονομική τιμή τους και συστήνεται για ρετιρέ και αυλές!

ΤΕΝΤΟΠΕΡΓΚΟΛΕΣ Ή ΠΕΡΓΚΟΤΕΝΤΑ

Πέργκολα με τρομερή αισθητική, απόλυτα λειτουργική και υψηλή αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Οι οδηγοί κατασκευάζονται από προφίλ ηλεκτροστατικής βαφής αλουμινίου για ελαφρά και κομψή κατασκευή που δεν οξειδώνεται σε διάφορα χρώματα.

Οι οδηγοί φέρουν στηθαίο και υδρορροή για την συγκέντρωση της βροχής.

Για την στήριξη είτε απαιτούνται κολώνες που στερεώνονται στο έδαφος ή κρεμαστή με ντίζες αλουμινίου (χωρίς κολώνες).

Το υλικό σκίασης είναι:

 • PVC Block Out
 • αδιάβροχο
 • βραδύκαυστο
 • θερμομονωτικό υλικό
 • με φίλτρο UV της ηλιακής ακτινοβολίας.

Η κίνηση γίνεται με ηλεκτρικό μοτέρ.

Ακόμη είναι δυνατόν να γίνει και εγκατάσταση φωτισμού από LED.

ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑ

 Η Βιοκλιματική Πέργκολα είναι μία μεταλλική κατασκευή από προβαμμένο αλουμίνιο με υψηλές προδιαγραφές:

 • ασφάλειας
 • στεγανότητας σε βροχή
 • ανθεκτικότητα στον αέρα
 • μεγάλου χρόνο ζωής

Σαν υλικό σκίασης έχει περσίδες που περιστρέφονται μηχανικά από οριζόντια έως κάθετη θέση.

Ακόμη είναι δυνατόν να υπάρχει και εγκατάσταση φωτισμού από LED εφόσον το επιθυμείτε.

ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

Ομπρέλες για επαγγελματική χρήση ή/και σπίτια σε διάφορες διαστάσεις και σχήματα μεγάλης αντοχής. Εχουν 8 ακτίνες από αλουμίνιο και ιστό γαλβανιζέ σε διάφορα χρώματα με ηλεκτροστατικές βαφές. Φέρουν μηχανισμό ανάρτησης με 2 διπλά ανοξείδωτα ράουλα και σχοινί.

Το υλικό σκίασης είναι:

 • Τεντόπανο Αυτοπλενόμενο (με επεξεργασία selfcleaning ώστε να διατηρείται καθαρό για διπλάσιο χρόνο από το κοινό τεντόπανο )
 • Βάρος 450 γρ/τ.μ., αδιάβροχο διπλής επίστρωσης Polyester 100%
 • Ακρυλικό Τεντόπανο αδιάβροχο και ανεξίτηλα χρώματα

Η στήριξη μπορεί να γίνει με πάκτωση του ιστού στο έδαφος ή να σας διαθέσουμε φορητή βάση που αποτελείται από ένα ή περισσότερα τεμάχια.

Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης κομψού φωτισμού από γραμμή LED.

Οι ομπρέλες μπορούν να συνδυαστούν με αντίστοιχες Τέντες, ώστε να συμφωνούν: το είδος και το χρώμα των υφασμάτων, καθώς και τα γράμματα, λογότυπα κ.λπ.

Συχνά μας ρωτάτε...

Πόσο κοστίζει μία τέντα ή μία πέργκολα;

Η τοποθέτηση μιας τέντας ή μιας πέργκολας στον υπαίθριο χώρο του σπιτιού σας ή στο εξωτερικό της επιχείρησής σας είναι μια αισθητικά ευχάριστη και πρακτική επιλογή, ειδικά κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Η πιο δύσκολη απόφαση είναι ποιος τύπος τέντας ή πέργκολας ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες αλλά και στον προϋπολογισμό σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία μας θα σας βοηθήσει στα μέγιστα, ώστε να επιλέξετε την ιδανικότερη λύση για τη σκίαση του δικού σας χώρου.

Το κόστος μια τέντας ή μιας πέργκολας είναι πολυπαραγοντικό. Οι συνηθισμένες σταθερές τέντες είναι οι πιο προσιτές στην τιμή τους σε αντίθεση με τις αναδιπλούμενες τέντες που διαθέτουν αισθητήρες, αυτοματισμούς, φώτα οροφής και άλλες έξτρα δυνατότητες. Επίσης, η επιλογή περγκοτέντας είναι πιο δαπανηρή λύση και το εύρος του κόστους εξαρτάται από τα τετραγωνικά που θα καλύψουν αλλά και την ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι η εταιρεία Γεωργόπουλος θα σας προτείνει λύσεις σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που διαθέτετε. 


Γιατί να βάλω Τέντες ή Πέργκολα στο μαγαζί μου και στην επιχείρησή μου;

Ο ήλιος και η ζέστη είναι ένα σύνηθες φαινόμενο ταλαιπωρίας για εσάς και τους πελάτες σας.

Μια τέντα πάνω από τη βιτρίνα σας θα προσελκύσει πολλούς περαστικούς στο να σταματήσουν να δουν τα είδη της βιτρίνας σας. Συνεπάγεται πιθανότητα αύξησης των πωλήσεων σας και ταυτόχρονα θα προστατέψετε τα εμπορεύματά σας από την φθορά ή την καταστροφή.

Ακόμη, εάν θέλετε μπορείτε με τον κατάλληλο εξοπλισμό η τέντα σας να ανοιγοκλείνει συγκεκριμένες ώρες της επιλογής σας ανάλογα με την σκίαση που επιθυμείτε.

Εάν διαθέτετε επιχείρηση στην οποία χρησιμοποιείτε τον χώρο έξω από το κατάστημα ή την επιχείρησή σας, μπορείτε να δώσετε άλλη πνοή στο χώρο προσθέτοντας τέντες ή πέργκολα με ημιμόνιμη κατασκευή. Είναι νόμιμη, εξυπηρετική, και θα σας προσφέρει πολύ περισσότερους πελάτες καθώς και επιπλέον έσοδα.

Τέλος, υπάρχουν διαθέσιμα και κάθετα χωρίσματα που θα οριοθετήσουν και θα προστατέψουν τον χώρο σας στα πλάγια από αέρα, κρύο και βροχή.

Κορυφαία τεντόπανα

Δείτε περισσότερα δείγματα και κατεβάστε αναλυτικούς καταλόγους

Στείλτε μας μήνυμα

Scroll to Top