ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ

Μία τέντα ή μια πέργκολα διακοσμεί όλη την όψη του σπιτιού σας ή του καταστήματός σας και προσφέρει πολύ ωραία αισθητική στο χώρο σας. Ταυτοχρόνως, επηρεάζεται η ψυχολογία σας με θετικό πρόσημο, στην όψη του αποτελέσματος και της δροσιάς που αισθανόμαστε.

 Παράλληλα, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την γνώμη μας και αφορούν το υλικό, την στεγανότητα, την αντοχή στις καιρικές συνθήκες, την διάρκεια στο χρόνο και το κόστος.

υλικα σκιασησ

Τα υλικά σκίασης, ανάλογα με τα συστατικά κατασκευής καθώς και τον τρόπο ύφανσης είναι:
  • Πολυεστερικά
  • Ακρυλικά
  • PVC
  • Διάτρητα
  • Ζελατίνα

Για αυτό τον λόγο χρησιμοποιούμε παρακινηθήκαμε να επιλέξουμε πολλούς αλλά και καταξιωμένους προμηθευτές με υφάσματα σύγχρονα, αποτελεσματικά και όσο το δυνατόν προσιτά από πλευράς κόστους, για την επιλογή σας.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΙΩΝ

Η NYFAN εδώ και 35 χρόνια φροντίζει για την προστασία σας από τη βροχή, τον αέρα και τον ήλιο. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, διατηρώντας τις αξίες που μας διέκριναν ανέκαθεν και με το βλέμμα στραμμένο πάντα στο μέλλον. Η εμπιστοσύνη σας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή και ενισχύει έτσι περισσότερο τη δέσμευση αυτή.

SLIM 1608

GALAXY 1622

CLEOPATRA 1621

EVITA 1617

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΙΩΝ

Τα τεντόπανα BORA-BORA (100% polyester) και τα ριγέ – μονόχρωμα (100% acrylic) κατασκευάζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και βασίζονται στις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001:2000 προσφέροντας υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία. Λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψιν τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες της χώρας μας, προσφέρουν υψηλή προστασία από την ακτινοβολία UV, πλήρη αδιαβροχία, τέλεια αισθητική σχεδίων & χρωμάτων καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις των Ελλήνων καταναλωτών.

VESPA 8023

P 440

PORTOKALI 8024

P 439

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΙΩΝ

Τα τεντόπανα Calbari είναι προϊόντα απολύτως σύμφωνα με τις προδιαφραφές που αναγράφονται και τα υψηλά επίπεδα ποιότητας και εγγύησης που υπόσχονται. Η εταιρεία έχει λάβει την Ευρωπαϊκή Αναγνώριση Διασφάλισης Ποιότητας κατά το Πρότυπο ISO 9001:2015 σε όλα τα στάδια της παραγωγής τους. Εξασφαλίζουν υψηλή αντοχή γιατί παράγονται με βάση την επεξεργασία RESISTA.

ΑΙΓΑΙΟ 7333

ΠΑΠΙΓΚΟ 7389

ΠΟΡTΑΡΙΑ 9210

ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ 7366

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΙΩΝ

Based on its experience in the textile industry for so many years, AKRIDAS BROS S.A. searches and produces the ideal awnings for the climatic conditions of the Mediterranean countries. The company has a well-organized product and design development department. Its task is to follow the international fashion trends and design textile products according to the demands of the customers. Das awning have an 8 years guarantee for asepsis, suitable for protecting one from the solar radiation Das awning are self-washable, under self-cleaning treatment providing continuous care free cleaning.

60

82

44

86

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΙΩΝ

Η εταιρεία PROTECTION-ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α. Α.Β.Ε.Ε., αποτελεί μια εξελισσόμενη πρωτοπόρο Ελληνι- κή βιομηχανία τεχνικών υφασμάτων σκίασης, με ιστορία στο χώρο της κλωστοϋφαντουργίας από το 1960. Πρόκειται για μία απόλυτα οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς, που εδρεύει στην Αθήνα, με εξωστρεφείς προσανατολισμούς.

YOLANDA 517

AFRODITI 563

MAYA 510

PENELOPE 502

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΙΩΝ

Ξεφεύγοντας από τα κοινά σχέδια τέντας που τα χαρακτηρίζει  η επανάληψη του ίδιου μοτίβου και ο περιορισμός των χρωμάτων, εμπνεύστηκε και δημιούργησε για εσάς μοναδικά και ολοκληρωμένα θέματα σχεδίων μετατρέποντας το ύφασμα της τέντας σας σε ένα πίνακα δροσιάς.

ΝΗΣΙ V108

ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ  V140

ΠΑΡΑΘΥΡΑ V131

ΝΗΣΙ V108

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΙΩΝ

Προσθέσε μια νότα φρεσκάδας στο μπαλκόνι σας. Ήρθε η ανανεωμένη σειρά υφασμάτων της Marlon, για να καλύψει ένα κενό, στο χώρο της τέντας. Δημιουργήθηκαν με νέα τεχνοτροπία, που μας δίνει η δυνατότητα απεικόνισης φωτογραφικών και σχεδιαστικών θεμάτων, χωρίς περιοσριμό χρωμάτων.

P501

P420

P127

P601

ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΟ

Η εταιρεία ΜΑΡΛΟΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ, με συνέπεια & μεθοδικότητα εδώ και πολλά χρόνια, βρίσκεται κοντά σας προσφέροντας ότι καλύτερο σε τεντόπανα, βραχίονες, μοτέρ, κασονέτα, μπάρες, πλαστικά, ζελατίνες, δίχτυα, βινύλια ψηφιακής εκτύπωσης & κούρμπες, εμπλουτίζοντας συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της, με νέα είδη.

Scroll to Top